Interview in Nijmegen Business

We werden geïnterviewd door Nijmegen Business, een magazine voor ondernemend Nijmegen eo. Het werd een leuk artikel over personal business coaching voor ondernemers.

Een paar quotes:

“Oprichters van NLPwerkt.nl Patricia- en Hans Buskens hebben beiden jarenlange ervaring als ondernemer en zijn opgeleid als internationaal gecertificeerd NLP-trainer.”

“Het NLP-based coaching- en trainingsprogramma van NLPwerkt.nl helpt mensen met het behalen van hun zakelijke én persoonlijke doelen.”

Hans: “Een personal coach maakt je gelukkig, een business coach maakt je succesvol. NLPwerkt.nl maakt ondernemers gelukkig succesvol. Bij ondernemers grijpen die zaken nou eenmaal in elkaar.”

Patricia: “Het startpunt bij NLPwerkt.nl is altijd de ondernemer. Samen met onze klant vragen we ons af wie je bent, wat je doet en wat jou bijzonder maakt. Als je weet wie je bent en waar je goed in bent, dan trek je automatisch mensen aan die op je lijken.”

Hans: “Voor de traditionele marketeer is dit vloeken in de kerk. Wanneer je echter vanuit een doelgroep redeneert, dan wordt veel van wat je doet een toneelstukje. Het is immers bedacht vanuit de klant in plaats van vanuit jezelf. Wij zeggen dat alles wat je doet, vanuit jezelf moet komen. Dan is datgene wat je doet het leukste wat er is. En je bent er ook nog eens steengoed in.”

Patricia: “Veel coaches hebben de overtuiging dat ze hun cliënten vooral vanaf de zijlijn moeten begeleiden. Wij zijn niet zozeer van de éénzijdige vraaggesprekken aan tafel, maar vooral van de actie. Daarbij zijn we gecommitteerd aan het resultaat.”

Hans: “Ondernemers komen bij ons omdat ze hier iedere sessie direct resultaat hebben. De besproken zaken zijn de dag daarop direct toepasbaar in hun dagelijkse bedrijfsvoering.”

Patricia: “Uit eigen ervaring weet ik dat je als vrouwelijke ondernemer tegen andere vraagstukken aanloopt dan mannelijke ondernemers. Hoe mooi is het dan wanneer je als vrouwelijke ondernemer jouw specifieke kwaliteiten in je voordeel laat werken.”

Patricia: “Ik help vrouwen met dilemma’s rond ondernemerschap, gecombineerd met vrouw en moeder zijn. Ik zie mijn vrouwelijke kwaliteiten echt als kracht.”

“Het gaat er dus om hoe kun je gelukkig succesvol worden als ondernemer, vrouw én moeder!”

Hans: “Kortom: NLPwerkt.nl helpt ondernemers – gelukkig – succesvol te zijn.”

Lees hier het hele interview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

201 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!