NLP Executive coaching

Voor persoonlijke groei en zakelijk succes

Benut het potentieel van jouw strategische en leidinggevende kwaliteiten met de NLP Executive coaching van NLPwerkt.

Ontdek de magie van NLP Executive coaching waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan. Stel je voor: praktische oplossingen voor jouw managementdilemma’s, doorspekt met NLP-technieken voor persoonlijke groei. 

Met een academische achtergrond en meer dan 30 jaar ervaring als directeur-eigenaar, tillen we jou en je bedrijf naar nieuwe hoogten.

Bij NLPwerkt gaan we verder dan advies; we bieden je tastbare resultaten en persoonlijke transformatie, die gericht is op direct resultaat. Ontdek hoe wij met onze coaching directeuren en managers laten uitblinken in een wereld vol uitdagingen!

Boost jouw managementcarrière!

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL LEIDINGGEVEN

Leadership is the capacity to translate vision into reality

Boost jouw managementcarrière

groeien terwijl je in balans blijft

Een bedrijf of team leiden is een enerverend avontuur, maar soms kom je uitdagingen tegen die onoverkomelijk lijken. Bij NLPwerkt begrijpen we dat managers niet alleen zakelijke hindernissen tegenkomen, maar ook persoonlijke pieken en dalen ervaren. Onze coaching is de kompaswijzer die hen helpt deze reis succesvol en energiek af te leggen.

Van stagnerende groei tot leiderschapsdilemma’s, van stress en onzekerheid en besluiteloosheid, van financiële uitdagingen tot innovatie en creativiteit; met ruim 30 jaar ondernemerservaring kennen wij de hobbelige wegen van het bedrijfsleven. NLPwerkt maakt de mix van persoonlijke en zakelijke uitdagingen dan ook behapbaar, zodat je groeit én in balans blijft.

Wat houdt jou bezig?

Wat zijn jouw uitdagingen?

Zakelijk

Persoonlijk

A leader is the one who knows the way
goes the way
and shows the way

Direct toepasbare managementtools

Krachtige combinatie van NLP en executive coaching

Bij NLPwerkt gaat coaching verder dan de traditionele variant. Onze NLP executive coaching is een krachtige combinatie van NLP-technieken voor persoonlijke en strategische ontwikkeling, gecombineerd met bewezen bedrijfsmodellen en praktische tools. Het begint met de kern, jouw WHY en WHO, en ontvouwt zich als een reis richting concrete bedrijfsstrategieën en resultaten. 

Onze coaches, met een academische achtergrond in bedrijfskunde, marketing en psychologie, tillen je bedrijf en managementstijl naar nieuwe hoogten met instrumenten zoals missie- en visiebepaling, kernwaarden en -kwaliteiten, positionering en GAP-analysis.

Dit programma geeft je bovendien de persoonlijke boost die je nodig hebt als leidinggevende. Van persoonlijke ontwikkeling met neuro-linguïstisch programmeren tot doelen realiseren en effectieve communicatie; wij brengen jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven. Het draait allemaal om resultaten boeken terwijl je in beweging komt.

Onze aanpak is uniek, juist door de combinatie van NLP met een jarenlange ervaring in het zakenleven en bedrijfsstrategieën, waarbij elke stap je dichter bij succes brengt. Geen wollige verhalen, maar aan de slag met praktijksituaties die voor elke directeur en manager herkenbaar zijn. 

Ontdek de creatieve benadering van groei bij NLPwerkt!

NLP Executive coaching;
 waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan

De weg naar jouw succes

Stap voor stap werken aan jouw business

Bij NLPwerkt voegen we graag de daad bij het woord. Als jij na een coachingtraject weer naar huis of aan het werk gaat, weet je zeker dat je direct aan de slag kunt met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen. Zo help je jezelf én je bedrijf direct vooruit.

Het modulaire programma biedt stap voor stap resultaat én overzicht: iedere sessie is namelijk een afgerond geheel. Het door ons gebruikte 4mat-model van McCarthy staat garant voor een optimale leerervaring, waarbij je ook praktisch aan de slag gaat. Dingen doen en ervaren!

Ontdek onze unieke NLP Executive coaching met een resultaatgerichte aanpak!

Unieke executive coaching

BIJZONDER - WAARDEVOL - ONDERSCHEIDEND

01

Ervaren ondernemers

We hebben zelf meerdere succesvolle bedrijven op onze naam staan. We delen meer dan 30 jaar ondernemerservaringen, inclusief waardevolle best practices en valkuilen graag met jou.
02

Academische wijsheid

We werken vanuit een academische achtergrond in bedrijfskunde, marketing en psychologie. We helpen jou graag bewezen businessmodellen en -theorieën succesvol toe te passen in jouw bedrijf.
03

NLP coaching & training

We maken veel gebruik van NLP-principes en -interventies. Zo willen we je uit je hoofd halen en je bewust maken van onderbewuste processen, waarden, overtuigingen, strategieën en patronen.
04

Creativiteit en inspiratie

We hebben een eigen visie, denken out-of-the-box en komen met unieke oplossingen en bijzondere ideeën. Creatieve input die jou helpt je succesvol te onderscheiden in de markt.

In je agenda

Waar - wat - hoe

NLP werkplaats in Nijmegen

NLPwerkt is gevestigd in Business Centrum Groenewoud
Groenestraat 294 in Nijmegen

Blokken van 2 uur

Iedere coachingsessie of trainingsblok vormt een afgerond geheel en levert altijd direct waardevolle inzichten en plannen op die je gelijk kan toepassen in je dagelijkse praktijk.

Tarieven voor direct resultaat

Eénmalig: 1 sessie van 2 uur - € 330,00 excl. BTW
Totaal traject: 6 sessies van 2 uur - € 1.740,00 excl. BTW

1-op-1 coachgesprekken

Coaching door Patricia, Hans of beiden; it's up to you!

Coaching door rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Wij zijn Patricia en Hans – oprichters van NLPwerkt – en beiden rasechte ondernemers die meerdere succesvolle bedrijven achter onze naam hebben staan. We zijn beide universitair onderlegd op het gebied van bedrijfskunde, marketing en psychologie en opgeleid als coach en IANLP gecertificeerd trainer.

Met onze jarenlange ervaring, academische wijsheid en creativiteit geven wij jou nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten waarmee jij jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven brengt. Bij ons draait het allemaal om resultaten boeken terwijl je in beweging komt!

Meer weten over ons?

Lees dan hier verder over de NLP Executive coaches Patrica en Hans, hun missie, visie en achtergrond.

Succes is niet de sleutel naar geluk.
Geluk is de sleutel naar succes!

Duurzaam succes met NLP Executive coaching

Met meer plezier beter ondernemen

Executive coaching van NLPwerkt biedt  concrete voordelen voor zowel leidinggevenden als organisaties. Het draagt bij aan de professionele groei van leidinggevenden, wat vervolgens een positieve invloed heeft op de organisatie als geheel. Het resulteert in betere prestaties en hogere tevredenheid van medewerkers en mede daardoor een meer succesvolle bedrijfsvoering.

Denk aan ons als jouw partner in succes, want bij NLPwerkt gaat executive coaching verder dan advies geven. Het biedt tastbare handvatten die je direct in je werk en persoonlijke leven toepast… en die direct leiden tot resultaat!

Wat levert het op voor jou en je organisatie?

Hoe kunnen we jou helpen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL LEIDINGGEVEN

Ben je benieuwd geworden naar wat NLP Executive coaching voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Wij helpen je graag bij het gelukkig succesvol maken van jou en je bedrijf. Plan een gratis online coachgesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

NLP Executive coaching

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

189 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!