Unieke werkwijze garantie voor succes

Eigen coaching- en trainingsaanpak voor resultaatgedreven ondernemers

NLPwerkt.nl is dé plek voor bedrijven, ondernemers, directeuren en managers die – gelukkig – succesvol willen zijn. Wij bieden personal business coaching en training waarin we NLP technieken voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie integreren met bewezen business modellen en praktische tools. Op basis van meer dan 30 jaar ondernemerservaring, een academische achtergrond én een gedegen opleiding tot NLP-trainer en coach, ontwikkelden wij een geheel eigen coaching- en trainingsaanpak gericht op direct resultaat. 

“It’s not about the goal. 

It’s about growing to become te person that can accomplish that goal”

Tony Robbins

Waardevol coachen en trainen

Alle coaching en training voegt daadwerkelijk concreet waarde toe aan jou en je bedrijf.

Voor iedere ondernemer is het creëren van toegevoegde waarde belangrijk. Wanneer je tijd en geld investeert wil je dat graag op de een of andere manier terug verdienen. Toch? Daarom hanteren wij het principe dat ieder coachingtraject of training – zelfs iedere fase of stap daarbinnen – daadwerkelijk concreet waarde moet toevoegen aan jou en je bedrijf. 

En wij hebben het altijd over waarde die jíj erváárt. We zullen je daar regelmatig naar vragen!

3x toegevoegde waarde:

Iedere stap voegt waarde toe!

Om het principe van waardevol coachen en trainen te waarborgen bouwen we al onze coachingtrajecten en trainingen op uit modules die ieder op zichzelf waarde toevoegen aan jou en je bedrijf. En bij afronding van iedere module – na in iedere coachingsessie of trainingsblok – staan we uitgebreid stil bij de vragen ‘Wat kan je er nu mee? Wat levert het op?’  Welke waarde heeft deze sessie of dit blok voor mij en mijn bedrijf?

Losse modules leveren direct resultaat

Modulair systeem voor coachen en trainen biedt stap voor stap resultaat

Vanuit onze ervaring uit de markt weten wij waar het bij ondernemers om draait, namelijk resultaat. Wij hebben respect voor je tijd en willen daarom dat je na elke coaching sessie geïnspireerd naar huis gaat. Met nieuwe kennis, ideeën en plannen. 

Daarom is al onze coaching en training modulair opgebouwd. Je gaat alleen aan de slag met die onderdelen die voor jou van toepassing zijn. Die jou iets opleveren. Iedere coachingsessie of trainingsblok vormt een afgerond geheel en levert je altijd direct nieuwe inzichten en plannen op die je gelijk de volgende dag al kan toepassen in je dagelijkse praktijk. Je kan dus gelijk aan de slag! 

Iedere module is een coaching of training op zichzelf en levert altijd direct resultaat op. Dus na elke sessie of trainingsblok ga je naar huis met nieuwe kennis, ideeën en plannen die je gelijk kunt toepassen.

Je zit niet vast aan een eindeloos lang coachingtraject. Samen met jou stellen we een coachingtraject of training samen uit alleen die modules die jou kunnen helpen. Dat kan er zelfs maar één zijn!

Het kan zomaar zo zijn dat je na een coachingsessie de tijd nodig hebt om dingen uit te zoeken of verder je focus te bepalen. Doordat je zelf de planning bepaalt, kan je zelf bepalen wanneer de volgende sessie plaatsvindt. 

Uniek 4mat voor optimale leerervaring

bewezen 4-staps leermodel stimuleert creatieve denkprocessen en probleemoplossend vermogen.

Ondernemers, directeuren en managers zijn veelal zelfbewuste en assertieve mensen. Zonder uitzondering  weigeren ze lijdzaam toe te zien of dingen te ondergaan. Ze denken in oplossingen en pakken zelf door. Dat maakt ze zo succesvol in hun bedrijf. Logisch dus dat deze onze clienten hoge eisen stellen aan coaching en training. 

Herken jij dat ook?

Elke leerstijl wordt bepaald door de manier waarop de linker en de rechter hersenhelft functioneeren. De rechterhelft omvat visualisatie, beelden, zoekt patronen en creëert metaforen. De linkerhelft geeft de voorkeur aan structuur en volgorde, taal en getallen en werkt om informatie te analyseren. Een hoge dynamiek tussen de linker- en de rechterhelft is cruciaal voor hoger leren en denken en stimuleert creatieve denkprocessen en probleemoplossend vermogen.

4-staps leermodel van McCarthy

Daarom werken we bij NLPwerkt in alle coachingsessies en trainingsblokken met een vaste structuur die is gebaseerd op het 4-staps leermodel van McCarthy: het 4MAT-model. Deze krachtige tool voor leren en persoonlijke ontwikkeling is gebaseerd op de vier leerstijlen van David Kolb.

Elk van de vier stappen is gebaseerd op één simpele vraag die reflecteert waarnaar een coachee of trainee op zoek is: Waarom? Wat? Hoe? en Wat kan je ermee (wat als)? Door consequent deze vier stappen te volgen in elke coachingsessie of trainingsblok realiseren wij meer motivatie, begrip, betrokkenheid én inspiratie bij onze coachees en trainees.

01

Waarom?

In de eerste fase adresseren we de reden waarom iets geleerd of ontwikkeld wordt. Deze fase motiveert de coachee of trainee zich de theorie, model of interventie eigen te maken én er iets mee te gaan doen. In deze fase maken we veel gebruik van visualisaties en metaforen.
02

Wat?

Vervolgens nemen wij de coachee of trainee mee naar de kern van de conceptuele informatie. Het gaat hier dus om kennis delen en informatie opnemen: definities, cijfers, feiten, echtergronden etc. Deze fase lijkt het meest op traditioneel lesgeven.
03

Hoe?

De derde fase gaan we actief aan de slag met de opgedane kennis uit de vorige stappen. Alles staat in het teken van ondergaan, experimenteren, oefenen en ervaren. We doen interventies en passen theorieën of modellen toe in de eigen situatie.
04

Wat kan je ermee?

Misschien wel de belangrijkste stap in onze coaching en training is het beantwoorden van de vraag 'Wat als je het geleerde morgen toepast in jouw dagelijkse praktijk?' Wat kan je ermee? Wat levert het je op? Hier ga je de mogelijkheden te zien, de winst die je kan maken.

Voordelen

Voor ondernemers

Voor bedrijven

Welcome to our site

This is Subtitle

Personal business coaching

M.b.v. de U-turn to success© helpen we jou - gelukkig - succesvol te worden met je eigen onderneming of in het bedrijf waar je werkt.

Incompany business coaching

Met directie én medewerkers gebruiken we de U-turn to success© om te werken aan een duurzaam succesvolle toekomst van jouw bedrijf.

NLP Business trainingen

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

201 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!