Wij zijn Patricia en Hans Buskens

personal business coaches en trainers - oprichters van NLPwerkt.nl

NLPwerkt.nl is opgericht door Patricia en Hans Buskens, twee rasechte ondernemers die beide meerdere succesvolle bedrijven achter hun naam hebben staan. Beiden zijn universitair onderlegd op het gebied van bedrijfskunde, marketing en psychologie en opgeleid als coach en IANLP gecertificeerd trainer. 

‘Met onze jarenlange ervaring, academische wijsheid en creativiteit geven wij jou nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten waarmee jij jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven brengt. Bij ons draait het allemaal om resultaten boeken terwijl je in beweging komt!’

Hans Buskens

Ik ben een ervaren  ondernemers- en businesscoach mét ADHD. Voor mij is er niets mooier dan jou te helpen de succesvolle ondernemer te worden die je bent. Ik hou van ondernemende mensen vol passie, energie en plannen. Ik werk daarom graag met échte ondernemers, nieuw startend of juist ervaren. Mét en zónder ADHD.

Mijn missie is: ‘Live your talents!’ Ik help jou en je bedrijf – gelukkig – succesvol te zijn door te focussen op je bijzonderheden, kwaliteiten en talenten. Word de beste in wat je al heel goed kan!  Hoe leuk is dat!?

Onder mijn opdrachtgevers bevinden zich DGA’s en management van (familie)bedrijven, ZZP’ers en ambitieuze managers en professionals in sectoren als de ICT, bouw, consultancy, coaching, training, zorg, kunst, etc.

Patricia Buskens

Stappen zetten, van dromen naar doen, dat is mijn drijfveer. Samen met ondernemers een succes maken van hun grootste passie, hun bedrijf. En er is niets mooiers dan dat ik daar een klein schakeltje in mag zijn. 

Ik kijk als zelfbewuste vrouw naar de wereld, sta met beide benen op de grond, geniet vol enthousiasme van mijn passies, mijn dromen, mijn leven. Een leven dat zich vult met man en drie jongens, ons bedrijf NLPwerkt.nl en mantelzorg-coaching.

Mijn missie is: ‘care and share!’ – Door de dingen samen te doen,  alle kennis en ervaring te delen met elkaar, wil ik bereiken dat ik het beste uit anderen én uit mezelf haal. 

Wie zijn wij

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

189 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!