NLP Ondernemerscoaching

Voor persoonlijke groei en zakelijk succes

Ontketen het potentieel van jouw onderneming én jouzelf met NLP Ondernemerscoaching van NLPwerkt! 

Ontdek de magie van NLP ondernemerscoaching, waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan. Stel je voor: praktische oplossingen voor jouw ondernemersdilemma’s, doorspekt met NLP-technieken voor persoonlijke groei.

Met een academische achtergrond en meer dan 30 jaar ondernemerservaring, tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten.

Bij NLPwerkt gaan we verder dan advies; we bieden je een reis van tastbare resultaten en persoonlijke transformatie. Die ook nog eens gericht is op direct resultaat! Ontdek hoe wij met ons personal businesscoaching-programma ondernemers en DGA’s laten uitblinken in een wereld vol uitdagingen!

Met meer plezier, beter ondernemen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

“Als succesvolle ondernemers
zetten wij onze kennis, ervaring en creativiteit in om jou te helpen
met méér plezier, béter te ondernemen!”

Boost jouw ondernemersavontuur

groeien terwijl je in balans blijft

Ondernemen is een prachtig avontuur, maar soms kom je uitdagingen tegen die onoverkomelijk lijken. Bij NLPwerkt begrijpen we dat ondernemers niet alleen zakelijke hindernissen tegenkomen, maar ook persoonlijke pieken en dalen ervaren. Onze coaching is de kompaswijzer die jou helpt deze bergachtige reis te maken met een glimlach op je gezicht.

Van stagnerende groei tot leiderschapsdilemma’s, van stress en onzekerheid en besluiteloosheid, van financiële uitdagingen tot innovatie en creativiteit; met ruim 30 jaar ondernemerservaring kennen wij de hobbelige wegen van ondernemerschap. NLPwerkt maakt de mix van persoonlijke en zakelijke uitdagingen dan ook behapbaar, zodat je groeit én in balans blijft.

Wat houdt jou bezig?

Wat zijn jouw uitdagingen?

Zakelijke groei

Persoonlijke ontwikkeling

“Identify your problems but give your power and energy to solutions.”

Tony Robbins

NLP Ondernemerscoaching

Krachtige combinatie van NLP en business coaching

Bij NLPwerkt gaat coaching verder dan de traditionele variant. Onze ondernemerscoaching is een krachtige combinatie van NLP-technieken voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie met bewezen bedrijfsmodellen en praktische tools. Het begint met de kern, de WHY en WHO van jou en je bedrijf, en ontvouwt zich als een reis richting concrete bedrijfsstrategieën en resultaten. 

Onze coaches, met een academische achtergrond in bedrijfskunde, marketing en psychologie, tillen jouw onderneming naar nieuwe hoogten met instrumenten zoals missie- en visiebepaling, kernkwaliteiten, 3C-positionering, waardeproposities en GAP-analysis. 

Maar er is meer! Ons personal businesscoaching-programma geeft je de persoonlijke boost die je nodig hebt als ondernemer en DGA. Van persoonlijke ontwikkeling met neuro-linguïstisch programmeren tot doelen realiseren en effectieve communicatie; wij brengen jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven.  Het draait allemaal om resultaten boeken terwijl je in beweging komt!

Onze aanpak is uniek, juist door de combinatie van NLP met een jarenlange ervaring in het zakenleven en bedrijfsstrategieën, waarbij elke stap je dichter bij succes brengt. 

Laat ons je begeleiden naar een ondernemersavontuur dat niet alleen verhelderend is, maar ook vol zit met praktische toepassingen. Geen wollige verhalen, maar aan de slag met praktijksituaties die voor elke ondernemer herkenbaar zijn. 

Ontdek de creatieve benadering van groei bij NLPwerkt!

NLP Ondernemerscoaching;
 waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan

De weg naar jouw succes

Stap voor stap werken aan jouw business

Bij NLPwerkt voegen we graag de daad bij het woord. Als jij na een coachingtraject weer naar huis of aan het werk gaat, weet je zeker dat je direct aan de slag kunt met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen.

Het modulaire programma biedt stap voor stap direct resultaat én overzicht: iedere sessie is namelijk een afgerond geheel. Het door ons gebruikte 4mat-model van McCarthy staat garant voor een optimale leerervaring, waarbij je ook praktisch aan de slag gaat. Dingen doen en ervaren!

Ontdek onze unieke NLP Ondernemerscoaching met een resultaatgerichte aanpak!

Unieke ondernemerscoaching

BIJZONDER - WAARDEVOL - ONDERSCHEIDEND

01

Ervaren ondernemers

We hebben zelf meerdere succesvolle bedrijven op onze naam staan. We delen meer dan 30 jaar ondernemerservaringen, inclusief waardevolle best practices en valkuilen graag met jou.
02

Academische wijsheid

We werken vanuit een academische achtergrond in bedrijfskunde, marketing en psychologie. We helpen jou graag bewezen businessmodellen en -theorieën succesvol toe te passen in jouw bedrijf.
03

NLP coaching & training

We maken veel gebruik van NLP-principes en -interventies. Zo willen we je uit je hoofd halen en je bewust maken van onderbewuste processen, waarden, overtuigingen, strategieën en patronen.
04

Creativiteit en inspiratie

We hebben een eigen visie, denken out-of-the-box en komen met unieke oplossingen en bijzondere ideeën. Creatieve input die jou helpt je succesvol te onderscheiden in de markt.

In je agenda

Waar - wat - hoe

NLP werkplaats in Nijmegen

NLPwerkt is gevestigd in Business Centrum Groenewoud
Groenestraat 294 in Nijmegen

Blokken van 2 uur

Iedere coachingsessie of trainingsblok vormt een afgerond geheel en levert altijd direct waardevolle inzichten en plannen op die je gelijk kan toepassen in je dagelijkse praktijk.

Tarieven voor direct resultaat

Eénmalig: 1 sessie van 2 uur - € 330,00 excl. BTW
Totaal traject: 6 sessies van 2 uur - € 1.740,00 excl. BTW

1-op-1 coachgesprekken

Coaching door Patricia, Hans of beiden; it's up to you!

Coaching door rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Wij zijn Patricia en Hans – oprichters van NLPwerkt – en beiden rasechte ondernemers die meerdere succesvolle bedrijven achter onze naam hebben staan. We zijn beide universitair onderlegd op het gebied van bedrijfskunde, marketing en psychologie en opgeleid als coach en IANLP gecertificeerd trainer.

Met onze jarenlange ervaring, academische wijsheid en creativiteit geven wij jou nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten waarmee jij jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven brengt. Bij ons draait het allemaal om resultaten boeken terwijl je in beweging komt!

Meer weten over ons?

Lees dan hier verder over de ondernemerscoaches Patrica en Hans, hun missie, visie en achtergrond.

Succes is niet de sleutel naar geluk.
Geluk is de sleutel naar succes!

Duurzaam succes met NLP Ondernemerscoaching

Met meer plezier beter ondernemen

Denk aan ons als jouw partner in succes, want bij NLPwerkt gaat ondernemerscoaching verder dan advies geven. Het biedt tastbare handvatten die je direct in je onderneming en persoonlijke leven toepast… en die direct leiden tot resultaat!

Wat levert het op voor je bedrijf?

Wat brengt het jou als ondernemer?

Hoe kunnen we jou helpen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

Ben je benieuwd geworden naar wat NLP Ondernemerscoaching voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Wij helpen je graag bij het gelukkig succesvol maken van jou en je bedrijf. Plan een gratis online coachgesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

NLP Ondernemerscoaching

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

189 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!