NLP werkplaats voor ondernemers

Ontdek, leer en groei - persoonlijk én zakelijk

NLPwerkt.nl is dé plek voor bedrijven, ondernemers en directeuren die – gelukkig – succesvol willen zijn. Wij bieden personal business coaching en training waarin we NLP technieken voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie integreren met bewezen business modellen en praktische tools.

NLP Ondernemerscoaching

Ontdek de magie van NLP ondernemerscoaching, waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan. Stel je voor: praktische oplossingen voor jouw ondernemersdilemma’s, doorspekt met NLP-technieken voor persoonlijke groei. 

Ontketen het potentieel van jouw onderneming én jouzelf met NLP Ondernemerscoaching van NLPwerkt!

NLP Executive coaching

Boost jouw managementcarrière! Benut het potentieel van jouw strategische en leidingevende kwaliteiten met de NLP Executive coaching van NLPwerkt. Ontdek hoe wij directeuren en managers laten uitblinken in een wereld vol uitdagingen!

Ontdek de magie van NLP Executive coaching waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan. 

Incompany Business Coaching

Incompany Business Coaching is een combinatie van praktische bedrijfsadvisering, kennisoverdracht én coaching. We werken graag met directie, management én medewerkers aan een duurzame toekomst van jouw bedrijf. Op middellange en lange termijn. Waar staan jullie nu? Waar willen jullie heen? Wat is daarvoor nodig? Wat staat je in de weg?

Wat doen wij?

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

207 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!