Voor en door ondernemende vrouwen

Training Ondernemende vrouw

Met de training Ondernemende vrouw ontdek je in 3 dagen wat jou uniek en bijzonder maakt. Waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw uitdagingen? Na deze inspirerende training ben je je ervan bewust hoe jij je laat zien (en kán laten zien) aan de buitenwereld en aan je doelgroep. Je hebt nagedacht over de toekomst. Wat is je droom en hoe maak je die waar? Wat zijn je volgende stappen?

En heel concreet; je bent in staat een eerste succesvolle positionering te formuleren en deze te pitchen.

Inschrijfformulier

Training Ondernemende vrouw

Geloven in wie je bent; als vrouw en als ondernemer

Wat maakt jou en je bedrijf uniek en bijzonder? Voor welke doelgroep is dit interessant? En wat maakt jou onderscheidend in de markt? Bij NLPwerkt zijn we er van overtuigd dat succesvol ondernemen níet begint bij de zoektocht naar de ideale klant. Juist niet!
Succesvol ondernemen begint bij de zoektocht naar de bijzondere, ondernemer die je al bent. En de unieke vrouw die jij bent. Dat waar jij gewoon vreselijk goed in bent. Uniek en onderscheidend.

Training ondernemende vrouw

Vrouwelijke kwaliteiten en talenten inzetten

en zo - gelukkig - succesvol zijn

Uitdagingen voor Ondernemende Vrouwen

Voor vrouwen en door vrouwen

Stap voor stap werken aan jouw succes

Voor veel vrouwen is een eigen bedrijf  hun droom. Voor jezelf beginnen, eigen baas zijn, zelf beslissingen nemen en je eigen richting bepalen. En als vrouw sta je anders in het leven, neem je vaak op je eigen manier beslissingen.

Sparren met andere ondernemende vrouwen brengt je inspiratie en nieuwe inzichten. Van vrouwen die herkennen wat het is om soms ook zorgen te hebben of soms even niet meer te weten welke kant je op moet.

Onze trainers Patricia en Krista hebben zelf een achtergrond als succesvol ondernemer. Ze herkennen de dilemma’s waar veel ondernemende vrouwen mee worstelen, ze voelen mee én ze denken mee met jou.

Vrouwen ondernemer training

Hoe word je als ondernemende vrouw gelukkig succesvol?

training speciaal voor jou

Vind je het lastig om jezelf staande te houden in een branche waarin mannen domineren? Neem je continu klussen aan waarvan je niet gelukkig wordt? Of heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt in je onderneming? Dan past deze training precies bij jou. Om je leven ten volle te leven is een succesvol bedrijf niet voldoende. Als vrouwelijke ondernemer ben je pas succesvol als je ook gelukkig bent.

We laten je ontdekken wat voor jou belangrijk is in het leven. Zo gaan we samen aan de slag met jouw waarden en je missie. Zodat je weer vol passie met je bedrijf een volgende stap kan zetten.

Training Ondernemende vrouw: werken aan jouw persoonlijke positionering.

onder begeleiding van vrouwelijke trainers

Nieuwe inzichten om je bedrijf én je leven nog mooier vorm te geven

Wil jij dit ook?

Dan is deze training voor Ondernemende vrouwen iets voor jou!

Training Ondernemende vrouw

voor vrouwen - door vrouwen

Vrouwelijke ondernemers

Voor wie is deze training?

Deze training is voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen.  Vrouwen die stappen willen zetten, vrouwen vol passie en energie, vrouwen die dromen en doelen willen waarmaken, vrouwen die houden van creativiteit, verbinding en openheid, vrouwen met motivatie, vrouwen die willen groeien, vrouwen die gelukkig succesvol willen zijn.

trainingsprogramma

De training Ondernemende vrouw is een 3-daagse training.

Jouw kwaliteiten, talenten en bijzonderheden vormen de basis van jouw succes. Dit zijn jouw differentiators! Uniek en onderscheidend. Als vrouwen als ondernemer.

Samen beantwoorden we de volgende vragen:

wat kan ik goed?
waar houd ik van?
wat is belangrijk voor mij?
waar liggen mijn successen?
waarom doe ik dingen?
wat denk ik, wat weet ik?
wat is mijn passie?

De antwoorden? Dat ben jij. De succesvolle ondernemende vrouw die je bent!

Deze dag gaat over je ‘binnenkant’ en de ‘buitenkant’. In dit blok laat jij je authentieke zelf zien. Je leert dat je kwetsbaarheid juist je kracht is, in relaties en verbinding met anderen.

Aan het einde van dit blok maken we de stap richting jouw doelgroep. Voor wie ben jij onderscheidend en relevant; wat zijn jouw differentiators?

 

Deze dag geeft een blik in de toekomst. Want ondernemen is dingen doen gebeuren. Wat is je volgende stap, wat ga je nu anders doen? Hier maken we de concrete stap van dromen naar doen. En daarbij nemen we alle kennis en zelfkennis uit de eerdere dagen mee.

De training wordt afgesloten met een krachtige oefening waarbij alles wat in de training aan bod is gekomen wordt meegenomen. Want na deze 3 dagen laat jij jezelf positioneert als de gelukkig succesvolle en ondernemende vrouw die jij bent!

 

De weg naar jouw succes

Creëer ruimte - Krijg inzicht - Pas succesvol toe

In de training Ondernemende vrouw integreren we NLP-technieken voor persoonlijke ontwikkeling met bewezen business modellen en praktische tools.

Deze 3 dagen geven je kennis en zelfkennis. Je gaat dingen leren, en vooral doen en ervaren. En je doet dit samen met een groep gelijkgestemde ondernemende vrouwen.

Alles wat je leert, ontdekt, ontwikkelt en bedenkt, al jouw nieuwe inzichten verzamel je in jouw eigen persoonlijk map.

 

Details Training Ondernemende vrouw

Waar - wanneer - door wie

Locatie Amsterdam

De training vindt plaats in een inspirerende omgeving

Datum 3, 4 en 5 november 2023

We gaan drie dagen lang met elkaar aan de slag!

Vrouwelijke trainers

Trainers Patricia en Krista zijn beide internationaal gecertificeerd NLP-trainers en hebben jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer

Aanbod

De kosten voor 3 dagen training zijn €795 excl. BTW. Dit is inclusief jouw werkmap met insteekbladen. En natuurlijk de hele dag koffie of thee met een lekkere lunch

Voor jou!

Deze training voor Ondernemende vrouwen is iets voor jou!

Dit is wat je allemaal krijgt

Je krijgt training van ondernemende vrouwen

ervaren ondernemers en gecertificeerde NLP trainers

Patricia Buskens

Ik kijk als zelfbewuste vrouw naar de wereld, sta met beide benen op de grond, geniet vol enthousiasme van mijn passies, mijn dromen, mijn leven. 

Iedereen – gelukkig – succesvol, dat is mijn missie. Samen met ondernemers een succes maken van hun grootste passie, hun bedrijf. En er is niets mooiers dan dat ik daar een klein schakeltje in mag zijn.

Toen ik mijn eerste stappen zette als vrouwelijke ondernemer, het openen van een winkel in luxe lingerie, was dat een droom die uitkwam. Maar ondernemen is dingen doen gebeuren. Stappen zetten, van dromen naar doen, en dat is mijn drijfveer.

Als eigenaar van meerdere succesvolle bedrijven, moeder van drie jongens, mantelzorger en vrouw van een ondernemer, heb ook ik te maken gehad met de dilemma’s waar veel vrouwelijke ondernemers mee worstelen. Als vrouw en als ondernemer geef ik je met een frisse blik en open houding de inspiratie en het vertrouwen om het maximale uit jezelf te halen.

Krista Mol

Mijn missie is anderen te leiden en inspireren op hun reis naar het vinden en benutten van innerlijke kracht. Of dit nu op zakelijk of op privé gebied is. Ik geloof oprecht dat iedereen in staat is om te bereiken wat ze willen.

Ik voel een sterke voorliefde voor actie, voor daadwerkelijk in beweging komen en onmiddellijk toepassen wat is geleerd. Mijn motto luidt: “Zonder actie geen verandering.” Want uiteindelijk is het die actie die nieuwe wegen opent en voor verandering zorgt.

Mijn voorliefde voor actie en beweging is duidelijk aanwezig in mijn leven. Naast een trainingsbureau, heb ik een eigen kapsalon en wek ik als office manager bij een advocatenkantoor. En buiten mijn werk geniet ik van reizen, yoga, eten en borrelen, liefst allemaal tegelijk.

Daadkrachtig, actie en ‘vol’ leven kan je leren, die gewenste verandering kan je altijd maken. En daarbij wil ik je graag helpen. Meer over Krista op https://molnlptrainingen.nl/

Logo MolNLPtrainingen

De weg naar succes begint altijd bij jou! Bij de unieke en bijzondere vrouw die jij bent!

Inschrijfformulier

Training Ondernemende vrouw

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet! Je hebt gekozen voor de training Ondernemende vrouw op 3, 4 en 5 november 2023.

Training ondernemende vrouw

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

176 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!