Iedereen - gelukkig - succesvol

Personal Business Coaching

Ondernemen is je gevoel volgen en gewoon doen. Maar zonder sturing en een duidelijk doel voor ogen is het mogelijk dat je de verkeerde route gaat varen. Door de waan van de dag ben je snel geneigd in je comfort zone te blijven en de focus te verliezen. Dit, terwijl er wel degelijk aspecten binnen je bedrijf beter kunnen. 

Met personal business coaching geven we je inspiratie en vertrouwen om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen.

Even sparren?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

Voor ondernemers, directeuren en managers

Als ondernemer, directeur of (top)manager heb je een turbulent bestaan. Meetings, deadlines en daarnaast nog een heel bedrijf aansturen. De dagen vliegen voorbij zonder stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling of dat van je bedrijf. NLPwerkt helpt je om de pijnpunten in kaart te brengen en denkt mee over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

NLPwerkt doelgroep ambitieuze professionals

Iedereen - gelukkig - succesvol!

Het is onze missie om ondernemers en ondernemende mensen te helpen - gelukkig - succesvol te zijn

Uitdagingen voor Personal Business Coaching

Mensgericht coachen met een procesmatige aanpak

Stap voor stap werken aan jouw succes

Ondernemen is je gevoel volgen en gewoon doen, maar zonder sturing en een duidelijk doel voor ogen is het mogelijk dat je de verkeerde route gaat varen. Door de waan van de dag ben je snel geneigd in je comfort zone te blijven en de focus te verliezen. Dit, terwijl er wel degelijk aspecten binnen je bedrijf beter kunnen. Als onafhankelijke sparringspartner brengen we samen met jou de vraagstukken die binnen je bedrijf spelen in kaart. Waar veel coaches de oorzaak direct proberen te zoeken in externe factoren, gaan wij juist op zoek naar de factoren die we zelf in de hand hebben. In plaats van op zoek te gaan naar de ‘ideale doelgroep’ of het gat in de markt, starten we met het analyseren van de kwaliteiten en bijzonderheden van jou en je bedrijf. Daar ligt je kracht. Daar liggen de mogelijkheden.

Training NLP voor ondernemers
Modulair coachingstraject

Modulair coaching traject

iedere stap direct resultaat

Vanuit onze ervaring uit de markt weten wij waar het bij ondernemers om draait, namelijk resultaat. Wij hebben respect voor je tijd en willen daarom dat je na elke coaching sessie geïnspireerd naar huis gaat. Met nieuwe kennis, ideeën en plannen. Ons coaching traject is dan ook modulair opgebouwd. Hierdoor word je alleen gecoacht op de onderdelen die voor jou van toepassing zijn. Daarnaast kan het maar zo zijn dat je na een coaching sessie de tijd nodig hebt om dingen uit te zoeken of verder de focus te bepalen. Doordat je zelf de planning bepaalt, kan je zelf bepalen wanneer de volgende sessie plaatsvindt. Je zit niet vast aan een eindeloos coachingtraject. Door te werken in blokken met verschillende onderwerpen, kijken we naar wat jou als ondernemer verder helpt in je carrière of binnen je bedrijf.

We zijn ons ervan bewust dat – gelukkig – succesvol zijn voor iedereen een nadere betekenis heeft. Waar de ene ondernemer volledig gericht is het behalen van financiële groei met zijn bedrijf, wil de andere ondernemer juist de rust of het plezier in zijn werk terugvinden. Door onze jarenlange ervaring en talloze levenslessen kunnen we je adviseren bij een groot aantal vraagstukken, zowel zakelijk als persoonlijk. Dit hebben we immers zelf ook meegemaakt.

Voorbeeld-cases Personal Business Coaching

Groeien met je bedrijf

Wanneer je binnen je bedrijf te maken hebt met snelle groei moet je op korte termijn kunnen schakelen. Zo zal je rol als ondernemer binnen het bedrijf constant blijven veranderen. Elke maand heb je te maken met nieuwe uitdagingen die je niet van tevoren had zien aankomen. Door onze jarenlange ervaring is het mogelijk om problemen te signaleren voordat deze zich daadwerkelijk afspelen. Met onze bewezen werkwijze kunnen we je coachen bij het neerzetten of optimaliseren van de juiste structuur die zowel voor nu als in de toekomst de uitkomst biedt.

Rust of plezier terugvinden

De agenda is overvol en telkens ga je weer zonder voldoening naar huis. Dit is niet de reden waarom je gestart bent met ondernemen. Wanneer de structuur van je bedrijf verandert, is de ondernemer vaak zelf degene die als eerste een andere rol krijgt. In dit geval kunnen er vragen opspelen als: "doe ik het wel goed? Is dit wat ik wil? Kan het ook anders?" Wanneer je de rust of het plezier binnen je bedrijf bent verloren kan NLPwerkt je helpen om dit weer terug te vinden. We gaan aan de slag om je ondernemersgeest te prikkelen en de rust of het plezier in het werken terug te krijgen.

Interne communicatie verbeteren

In de praktijk kan het voorkomen dat de samenwerking tussen businesspartners, medewerkers, aandeelhouders of het thuisfront niet lekker loopt. Jullie zitten niet op één lijn, er zijn veel onnodige discussies en moeilijke onderwerpen worden ontweken. De resultaten en het werkplezier lijden eronder en een oplossing lijkt ver weg. Het is tijd voor verandering. Als onafhankelijke partij kan NLPwerkt helpen bij het verbeteren van de interne communicatie.

Rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Door jarenlang zelf met de voeten in de klei te hebben gestaan, hebben oprichters Patricia en Hans zelf de mooie maar ook de minder leuke kanten van het ondernemerschap mogen ervaren. Beiden zijn rasechte ondernemers die meerdere succesvolle bedrijven achter hun naam hebben staan. Vanuit hun jarenlange ervaring en talloze levenslessen geven ze je praktische handvatten en nieuwe inzichten die ondersteund worden met bewezen modellen en theorieën.

Naast de lessen uit het ondernemerschap zijn beide coaches universitair onderlegd op het gebied van bedrijfskunde, marketing, management en hebben diverse praktijkgerichte en verdiepende opleidingen gevolgd op het gebied van ondernemerschap, reclame, verkoop, digitale marketing en sportpsychologie. Beiden zijn opgeleid als coach en IANLP gecertificeerde trainers.

Met een doelgerichte visie en resultaatgerichte aanpak helpen ze ondernemers en professionals om – gelukkig – succesvol te zijn, zowel zakelijk als persoonlijk.

Patricia en Hans Buskens Jouwlabyrint training succesvolle ondernemer

Tarieven

Personal business coaching op maat

één sessie

2 uur
330
 • Personal business coaching
 • Sessie van -2 uur
 • Gratis online intake met go-no-go
 • Locatie Nijmegen of Amsterdam*
 • Op afspraak
 • Per uur extra € 165,00
 • Excl. 21% BTW
* Reiskosten andere locatie:
 • reistijd 50% van uurtarief coaching
 • km-vergoeding  41ct/km

Kort traject

3 sessies
930
 • Personal business coaching
 • 3 sessies van -2 uur
 • Gratis online intake met go-no-go
 • Locatie Nijmegen of Amsterdam*
 • Op afroep of vaste frequentie
 • Per uur extra € 155,00
 • Excl. 21% BTW
quick fix

totaal traject

6 sessies
1740
 • Personal business coaching
 • 6 sessies van -2 uur
 • Gratis online intake met go-no-go
 • Locatie Nijmegen of Amsterdam*
 • Op afroep of vaste frequentie
 • Per uur extra € 145,00
 • Excl. 21% BTW
Duurzaam

Hoe kunnen we jou helpen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

Ben je benieuwd geworden naar wat personal business coaching voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Wij helpen je graag bij het gelukkig succesvol maken van jou en je bedrijf. Plan een gratis online coachgesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

Personal Business Coaching

Schrijf je in!

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

106 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

 • Meer motivatie, energie en plezier?
 • Minder stress?
 • Meer mogelijkheden en kansen?
 • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!