personal business coaching en training voor

Ondernemers - DGA

Zoek je mogelijkheden om je omzet, winst of marge een boost te geven, maar weet je niet hoe? Wil je jouw familiebedrijf overdragen op een nieuwe generatie? Of wil je op een andere manier leidinggeven aan je bedrijf? Wanneer je als ondernemer met zulke vragen worstelt, is het fijn om te kunnen sparren met een ervaringsdeskundige. Iemand die je strategisch en tactisch advies geeft en je helpt bij het uitstippelen van jouw koers. En iemand die zelf ondernemer is en ervaring heeft met de keuzes waar jij op dit moment voor staat.

Even sparren?

Plan een - gratis - intake gesprek

Word de succesvolle ondernemer die je bent

Als externe business coach kijken we met een nieuwe, heldere en frisse blik naar je bedrijf en helpen je om kansen, mogelijkheden en verbeteringen te zien die je zelf niet altijd ziet.

Bij NLPwerkt werken we met een coachingtraject op maat. We geloven in een persoonlijke, mensgerichte en no-nonsense aanpak. Jij bepaalt je eigen focus. Wij helpen je bij het stellen van kaders, het formuleren van doelstellingen en het opstellen van een concreet ontwikkel- of groeiplan. Maar we kijken ook naar alles wat ons opvalt binnen jouw bedrijf of jouw handelen. We hebben op vaste momenten overleg, maar zijn ook altijd bereikbaar om even te sparren. Tussentijds kort appen of bellen? Bij ons geen probleem!

 

Iedereen - gelukkig - succesvol!

Het is onze missie om ondernemers en ondernemende mensen te helpen - gelukkig - succesvol te zijn

Uitdagingen voor ondernemers en DGA's

De weg naar jouw succes

Stap voor stap werken aan jouw bedrijf

 Als ervaren coaches zijn zij een kritische sparringpartner en empathisch klankbord voor ondernemers uit alle branches. Hun effectieve business coaching bestaat uit het terugbrengen van jouw focus en het aansturen op groei en resultaat. Dit doen ze vanuit hun eigen ervaring, maar ook op basis van wetenschappelijk bewezen modellen en schema’s. Samen gaan we voor jouw succes. Al hoeft dit niet altijd uitgedrukt te worden in euro’s. Binnen onze coaching is er aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van het ondernemerschap. Elke ondernemer is immers ook mens.

Ondernemer

Aan de slag met jouw business

doelgericht met resultaat

De business coaches van NLPwerkt, Hansen Patricia, hebben allebei meer dan 30 jaar ondernemerservaring. In die tijd hebben ze meerdere ondernemingen in verschillende branches, zoals IT en retail, vanaf de grond ongebouwd. Ze kennen de uitdagingen waar je als ondernemer voor staat, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Vanuit hun praktijkervaring, maar ook vanuit hun brede kennis van diverse disciplines, helpen ze je bij het neerzetten van een goede fundering voor jouw onderneming. Hierbij besteden ze ook volop aandacht aan de mens achter de onderneming. Als ondernemer werk je vanuit een visie, gedachte of passie. Dit maakt jou als ondernemer uniek en onderscheidend. Samen onderzoeken we hoe je jouw talenten verder kunt uitnutten en waar er nog kansen zijn om je verder te ontwikkelen.

Wat doen wij?

om jou - gelukkig - succesvol te laten zijn

Personal business coaching

Personal business coaching

Met mensgerichte business coaching geven we je inspiratie en vertrouwen om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen.

Training NLP voor ondernemers

Training Onderneem
met NLP

Doelgerichte training hoe je juist jouw bijzonderheden, kwaliteiten en talenten inzet om – gelukkig – succesvol te zijn.

Incompany business coaching

Incompany business coaching

Incompany business coaching is bedoeld voor bedrijven die willen groeien. Elk traject is altijd 100% maatwerk.

Incompany trainingen

NLPwerkt is dé partner voor incompany traningen op maat. Om het maximale uit jouw mensen en jouw bedrijf te halen.

Uitdagingen ondernemers en DGA's

Groeien met je bedrijf

Herinner je je nog precies dat moment waarop je besloot voor jezelf te beginnen? Misschien omdat je een kans zag liggen. Of om nu eindelijk je droom waar te maken. En nu staat je bedrijf. De volgende stap is groeien. Hoe doe je dat?
Welke keuzes maak je? Welke risico’s neem je? Kies je voor uitbreiding van je doelgroep? Of denk je aan personeel? Keuzes die invloed hebben op je bedrijf en ook op je persoonlijke leven.

Is dit alles?

Herken je dat? Jouw bedrijf is zakelijk een succes. En ondanks de successen heb je als ondernemer het gevoel niet (meer) gelukkig te zijn. Je wordt geleefd. Zit in een gouden kooitje. Het is vooral hard werken zonder dat je er blij van wordt. En je wilt juist die dingen doen die je het liefste doet. Die je energie opleveren. Je zou het liefst alleen nog beslissingen nemen waarvan je zeker bent dat ze je - gelukkig - succesvol maken.

Wat is mijn positionering?

Wat maakt jou en je bedrijf uniek en bijzonder? Voor welke doelgroep is dit interessant? En wat maakt jou onderscheidend in de markt? Bij NLPwerkt zijn we er van overtuigd dat succesvol ondernemen níet begint bij de zoektocht naar de ideale klant. Juist niet!
Succesvol ondernemen begint bij de zoektocht naar de bijzondere, ondernemer die je al bent. Dat waar jij gewoon vreselijk goed in bent. Uniek en onderscheidend.

Rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Patricia en Hans Buskens Jouwlabyrint training succesvolle ondernemer

Plan een gratis intake-gesprek

Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij het maximale uit jezelf en uit jouw bedrijf kan halen? Ben je benieuwd geworden naar wat personal business coaching voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?  Wij helpen je graag bij het – gelukkig – succesvol zijn. Plan gratis een intake-gesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

Ondernemers – DGA

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

134 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!