De Verschilmakers van NLPwerkt


Weet je het nog? Al eerder schreven we over de 3 C’s waarmee je jou of je bedrijf positioneert. Het 3C-model zorgt ervoor dat je begrijpt wat jou relevant en onderscheidend maakt. Het draait om de bedrijfsanalyse (Company), klantanalyse (Customer) en concurrentieanalyse (Competition). Als je deze zaken helder hebt, ontdek je als vanzelf wat jouw kwaliteiten relevant en uniek maakt en hoe je je écht onderscheidt ten opzichte van anderen.

Houd deze gedachte vast… want we zetten die lijn nu voort met onze eigen Differentiators. Ofwel de Verschilmakers van NLPwerkt!

Meer dan 30 jaar ondernemer…

Allereerst begrijpen wij -Patricia en Hans Buskens- als ondernemers de reis die gepaard gaat met het leiden van een bedrijf. Het is een avontuur vol hoogtepunten en uitdagingen, aangevuld met waardevolle lessen en kansen voor groei. Ondernemen is met energie en passie je doelen nastreven. Doelgericht ter werk gaan, met een heldere visie en strategie. Ondernemen is aanpakken, oftewel dingen doen gebeuren!

Wij begrijpen de dynamiek van het ondernemerschap daarom van binnenuit en delen graag onze praktische inzichten en levenslessen met jou. Deze ervaring vormt de basis van onze coaching, waardoor we niet alleen theoretisch advies geven, maar ook met concrete oplossingen komen die jij direct in de praktijk toepast.

Mede vanuit een academische achtergrond

Onze aanpak is gebaseerd op een stevige academische grondslag. We zijn beiden universitair opgeleid en hebben kennis van diverse vakgebieden, van bedrijfskunde tot psychologie. Waar nodig gebruiken we bewezen modellen en strategieën om jou te helpen je doelen te bereiken. Met deze bagage helpen we jou bijvoorbeeld kritisch en onderzoekend te zijn en procesmatig te werken.

Naast deze zogenaamde hard skills, beseffen wij als geen ander dat ondernemen mensenwerk is. Mensen doen dingen op gevoel, soms zelfs onderbuikgevoel, op basis van intuïtie. De soft skills dus! We gaan daarom bij onze coaching-programma altijd uit van het mens-zijn.

Het is de mens die het doet

We begrijpen dat een bedrijf zo goed is als de mensen die er werken. Daarom staan jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn centraal in onze coaching en trainingen. We willen dat je niet alleen zakelijk succes behaalt, maar ook persoonlijk groeit en bloeit. Door te werken aan je zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en emotionele intelligentie, helpen we je om betere beslissingen te nemen, effectiever te communiceren en veerkrachtiger te worden in het gezicht van uitdagingen. De basis is NLP.

In het verlengde daarvan gaan we aan de slag met jouw persoonlijke missie, verbinding, intenties, met je waarden en je kernkwaliteiten. Waar ligt je hart? Waar wil je je ontwikkelen? En waar neem je liever afscheid van? We gaan gezamenlijk op zoek naar de antwoorden.

Denk buiten de gebaande paden

We zijn creatief en eigenwijs. Net als andere succesvolle ondernemers zijn wij niet bang om risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te denken. We dagen je uit om out-of-the-box te denken, op je intuïtie durven te vertrouwen en te komen met unieke oplossingen en inspirerende ideeën die jou en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een innovatieve marketingstrategie, het herontwerpen van je bedrijfsprocessen of het cultiveren van een positieve bedrijfscultuur, wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van je reis als ondernemer.

Dus, wat maakt onze aanpak anders?

Het is de combinatie van onze ondernemerservaring, academische achtergrond, de mensgerichtheid én het lef & de creativiteit. Kortom: de verschilmakers van NLPwerkt!

Ben je klaar om de weg naar succes te bewandelen? We staan klaar om je te helpen bij elke stap van jouw unieke reis.

GAP-analysis in 4 stappen

Heb jij als ondernemer vaak het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Met behulp van een GAP-analysis ben je op een positieve manier met de groei van je bedrijf bezig; je bent voortaan op tijd met al je activiteiten in plaats van te laat. Je groeit gecontroleerd en creëert stabiliteit en daarmee rust én plezier in je bedrijf en je werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

207 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!