business coaching en training voor

Bedrijven - MKB

Wil je met je onderneming meer omzet, winst of marktaandeel realiseren? Denk je dat er meer uit je salesteam te halen valt? Wil je de productiviteit van je organisatie verbeteren? Of heeft jouw organisatie een hoog klant- of personeelsverloop? Voor al deze vraagstukken bieden de incompany coaching en trainingen van NLPwerkt een antwoord.
NLPwerkt is opgericht door Hans en Patricia. Beiden rasechte ondernemers die meerdere succesvolle ondernemingen hebben gehad in onder andere de IT, afval, recycling en retail. De afgelopen jaren hebben ze als business coach en mentor bij diverse organisaties en bedrijven hun expertise ingezet. Al deze ervaring en kennis hebben zij gebundeld in een resultaatgerichte, praktische en no-nonsense aanpak waarmee ze jouw bedrijf én medewerkers laten groeien.

Even sparren?

Plan een -gratis- intake gesprek

Incompany business coach voor jouw bedrijf?

Incompany business coaching is bedoeld voor bedrijven die willen groeien. Ambitieuze ondernemers die met nieuwe uitdagende ideeën de markt willen veroveren. Wanneer je meer omzet, winst of een groter marktaandeel wilt behalen met jouw bedrijf, dan is het inschakelen van een business coach een goede stap. Door de heldere en frisse blik van buitenaf komen we samen tot nieuwe kansen en mogelijkheden die momenteel nog niet benut of gezien worden.

Iedereen - gelukkig - succesvol!

Het is onze missie om ondernemers en ondernemende mensen te helpen - gelukkig - succesvol te zijn

Uitdagingen voor MKB ondernemers

Nieuwe blik meer resultaat

werken aan een succesvol bedrijf

Wanneer je met je bedrijf tegen het plafond aanloopt of wanneer tijd, energie en geld niet het gewenste resultaat opleveren, kan dit behoorlijk frustrerend zijn. Een externe coach kijkt met een nieuwe, heldere en frisse blik naar je bedrijf en helpt je om kansen, mogelijkheden en verbeteringen te zien die je zelf niet altijd ziet. Hans en Patricia hebben een organisatiebrede aanpak en onderzoeken of de juiste strategie, structuur, personen, systemen en tools aanwezig zijn om te kunnen groeien. Ze denken graag out-of-the-box en komen met creatieve oplossingen die jouw organisatie écht verder helpen.

 

MKB technisch
MKB medewerkers

De weg naar succes

resultaat- en doelgericht

Onze coaches en trainers hebben meer dan 30 jaar ervaring met ondernemen en helpen jou als ondernemer bij het bepalen waar je naartoe wilt met je bedrijf én op persoonlijk vlak.

Het traject is 100% maatwerk en wordt volledig op jouw bedrijf, behoeften en wensen afgestemd. Wat wel vaststaat is onze effectieve methodiek waarin bewezen management modellen en theorieën, en tools voor communicatie of persoonlijke ontwikkeling zijn geïntegreerd.

Onze trajecten bieden we aan in de vorm van incompany coaching en training voor teams en afdelingen of in de vorm van (personal) business coaching (1-op-1)

Wat doen wij?

om jou - gelukkig - succesvol te laten zijn

Incompany business coaching

Incompany business coaching

Incompany business coaching is bedoeld voor bedrijven die willen groeien. Elk traject is altijd 100% maatwerk.

Incompany business training

Incompany trainingen

NLPwerkt is dé partner voor incompany traningen op maat. Om het maximale uit jouw mensen en jouw bedrijf te halen.

 

Personal business coaching

Personal business coaching

Met mensgerichte business coaching geven we je inspiratie en vertrouwen om het maximale uit jezelf en je medewerkers te halen.

Alle trainingen

Doelgerichte open trainingen voor ondernemers. Zet jouw kwaliteiten en talenten in om – gelukkig – succesvol te zijn.

Uitdagingen MKB bedrijven

Groeien met je bedrijf

Herinner je je nog precies dat moment waarop je besloot voor jezelf te beginnen? Misschien omdat je een kans zag liggen. Of om nu eindelijk je droom waar te maken. En nu staat je bedrijf. De volgende stap is groeien. Hoe doe je dat? Welke keuzes maak je? Welke risico’s neem je? Kies je voor uitbreiding van je doelgroep? Of denk je aan personeel?
Keuzes die invloed hebben op je bedrijf en ook op je leven thuis misschien. En vrouwelijke ondernemers maken andere afwegingen dan mannen.

Balanceren tussen werk en privé

Voor veel ondernemers is een fijne balans vinden tussen werk en privé nog een hele uitdaging. Ook voor vrouwelijke ondernemers, of misschien wel júist voor vrouwelijke ondernemers.
Hoe lukt het jou om te balanceren? Vol passie en energie in je bedrijf te staan en met even veel liefde (ook voor jezelf) en energie je privéleven te runnen? Misschien ben je naast ondernemer ook moeder. Hoe vind je daarin de juiste balans? Zonder schuldgevoel naar een hele dag naar de speeltuin, en ook zonder schudgevoel een avond overwerken. Soms is grenzen stellen of ergens ‘nee’ tegen zeggen nog niet zo makkelijk.

Vind jouw lievelingsklant

Bij NLPwerkt zijn we er van overtuigd dat succesvol ondernemen níet begint bij de zoektocht naar de ideale klant. Juist niet!
Succesvol ondernemen begint bij de zoektocht naar de bijzondere, vrouwelijke, ondernemer die je al bent. Wij zijn ervan overtuigd dat je uit moet gaan van wat jou bijzonder maakt. Dat waar jij gewoon vreselijk goed in bent. Uniek en onderscheidend. Differentiators noemen we dat.
Volgens de Similarity Attraction Theory trek je dan als vanzelf je idéale klant aan. Ondernemen wordt zo wel erg gemakkelijk, toch? En superleuk!

Rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Patricia en Hans Buskens Jouwlabyrint training succesvolle ondernemer

Plan een gratis intake-gesprek

Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij als ondernemer het maximale uit jouw bedrijf halen? Ben je benieuwd geworden naar wat incompany business coaching en training voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?  Wij helpen je graag bij het – gelukkig – succesvol zijn. Plan gratis een intake-gesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

Bedrijven – MKB

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

134 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!