ADHD Ondernemerscoaching

Gelukkig succesvol ondernemen -
niet ondanks maar dankzij je ADHD

Ontdek én benut je bijzondere kwaliteiten als ondernemer met ADHD!

Maak kennis met ADHD businesscoaching van NLPwerkt. Hier geloven we dat succesvol ondernemen niet ondanks, maar juist dánkzij ADHD mogelijk is. De rode draad hierbij is dat we ons niet zozeer richten op zogenaamde ‘beperkingen’, maar juist op het ontdekken en benutten van de unieke bijzonderheden, kwaliteiten en talenten die mensen met ADHD kenmerken. 

Met een academische achtergrond en meer dan 30 jaar ondernemerservaring – mét ADHD – tillen we jou naar nieuwe hoogten. Persoonlijk en zakelijk!

Ondernemen met ADHD is een voorrecht en een prachtig avontuur! En we spreken bij NLPwerkt uit ervaring. Klaar voor een enerverende reis en de mooiste inzichten?

Met meer plezier, beter ondernemen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

Met méér plezier, béter ondernemen! Dankzij je ADHD!

Het versterken van je talenten

groeien terwijl je in balans blijft

Mensen met ADHD beschikken over een aantal positieve eigenschappen die perfect passen bij ondernemers. In onze ADHD Ondernemerscoaching benadrukken we deze eigenschappen en leren we je hoe je ze in je voordeel kunt laten werken. 

Je leert begrijpen waarom je doet wat je doet, en vooral: je leert ADHD niet als een stoornis te zien, maar als een uniek persoonlijkheidskenmerk waardoor jij uitblinkt in de dingen die je doet!

En als vanzelf ben je beter in staat om jouw unieke eigenschappen volledig tot wasdom te laten komen. Je zult al snel merken dat jouw eigenschappen niet tegen, maar juist in je voordeel werken. 

Wat houdt jou bezig?

Wat zijn jouw uitdagingen?

“Identify your problems but give your power and energy to solutions.”

Tony Robbins

ADHD Ondernemerscoaching

Word de beste versie van je bijzondere zelf

Bij NLPwerkt geloven we in het ontdekken en benutten van de bijzondere kwaliteiten van ondernemers en executives met ADHD om op basis daarvan gelukkig succesvol te worden. Niet ondanks, maar dankzij je ADHD.

We leren je ontdekken hoe je met plezier en overtuiging nóg beter onderneemt. Zonder belemmeringen dus! Daarbij maken we gebruik van de technieken die we ook in onze andere coachingprogramma’s inzetten, waaronder veel NLP voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Draagkracht coachmodel ADHD NLPwerkt

Holistisch model

Hiervoor ontwikkelden wij het NLPwerkt Draagkrachtmodel. Dit holistische model focust op het ontdekken èn benutten van je kwaliteiten en bijzonderheden. Daarnaast richt het zich op het verminderen van de gevolgen van het aanpassen aan ‘hoe het hoort’ en de emotionele (en fysieke) vervolgschade daarvan. Tot slot voorziet het model in het concreet vormgeven van ‘Het leven’; hoe werkt het voor jou.

Integrale aanpak

Ontdek de praktische benadering van positieve groei met ADHD bij NLPwerkt!

  • Ontdekken, omarmen, versterken en benutten kwaliteiten en bijzonderheden
  • Verminderen van de gevolgen van aanpassen aan hoe het hoort.
  • Reduceren van vervolgschade als emoties, stress, verstoring autonoom zenuwstelsel.
  • Ontwerpen van een passend – gelukkig succesvol – leven.
01

Wie je bent

Je bijzonderheden

Hier gaat het om het ontdekken, omarmen, versterken èn benutten van de unieke bijzonderheden, kwaliteiten en talenten die mensen met ADHD kenmerken. Zo verbeter je jouw draagkracht. Je gaat weer met kracht, zelfvertrouwen en trots leven en werken.
02

Aanpassen

Hoe het hoort

We verminderen de ‘last’ op je schouders als gevolg van het aanpassen aan ‘hoe het hoort’. Niet helpende gedragspatronen, strategieën, beperkende overtuigingen etc. zetten we om in vernieuwde energie en motivatie. Minder aanpassen betekent meer ruimte om precies dat te doen wat jou zo bijzonder maakt.
03

Vervolgschade

Emoties stress

Gevolgschade die je misschien herkent in gevoelens van angst of onzekerheid, stress, slecht slapen en burn-out pakken we aan op de laag waar ze het probleem vormen; je autonome zenuwstelsel. Ook dit reduceert je ADHD-draaglast.
04

Het leven!

Hoe werkt het voor jou

Door je draagkracht te vergroten – in je kracht te gaan staan - ben je in staat je weer op te richten. Je blik op de toekomst te richten. Op jouw idéale leven en werk. We helpen je een passend – gelukkig succesvol – leven te ontwerpen en te realiseren. Je gaat weer met kracht, zelfvertrouwen, energie, trots en motivatie leven en werken.

ADHD Ondernemerscoaching;
waar persoonlijke groei en zakelijk succes hand in hand gaan

De weg naar jouw succes

Stap voor stap werken aan gelukkig succesvol leven en werken

Onze aanpak is uniek, juist door de combinatie van NLP met een jarenlange ervaring als ondernemers met ADHD, waarbij elke stap je dichter bij succes brengt.

Laat ons je begeleiden naar een ADHD ondernemersavontuur dat niet alleen verhelderend is, maar ook vol zit met praktische toepassingen. Geen wollige verhalen, maar aan de slag met praktijksituaties die voor elke ondernemer herkenbaar zijn. 

Enthousiast? Mooi zo! Deze inzichten en interventies zijn bijzonder effectief. En wij kunnen het weten! Ontdek onze unieke ADHD business coaching met een resultaatgerichte aanpak!

Unieke ondernemerscoaching

BIJZONDER - WAARDEVOL - ONDERSCHEIDEND

01

Ervaren ondernemers

We hebben zelf meerdere succesvolle bedrijven op onze naam staan. We delen meer dan 30 jaar ondernemerservaringen, inclusief waardevolle best practices en valkuilen graag met jou.
02

Academische wijsheid

We werken vanuit een academische achtergrond in bedrijfskunde, marketing en psychologie. We helpen jou graag bewezen businessmodellen en -theorieën succesvol toe te passen in jouw bedrijf.
03

NLP coaching & training

We maken veel gebruik van NLP-principes en -interventies. Zo willen we je uit je hoofd halen en je bewust maken van onderbewuste processen, waarden, overtuigingen, strategieën en patronen.
04

Creativiteit en inspiratie

We hebben een eigen visie, denken out-of-the-box en komen met unieke oplossingen en bijzondere ideeën. Creatieve input die jou helpt je succesvol te onderscheiden in de markt.

In je agenda

Waar - wat - hoe

NLP werkplaats in Nijmegen

NLPwerkt is gevestigd in Business Centrum Groenewoud
Groenestraat 294 in Nijmegen

Blokken van 2 uur

Iedere coachingsessie of trainingsblok vormt een afgerond geheel en levert altijd direct waardevolle inzichten en plannen op die je gelijk kan toepassen in je dagelijkse praktijk.

Tarieven voor direct resultaat

Eénmalig: 1 sessie van 2 uur - € 330,00 excl. BTW
Totaal traject: 6 sessies van 2 uur - € 1.740,00 excl. BTW

1-op-1 coachgesprekken

Coaching door Patricia, Hans of beiden; it's up to you!

Coaching door rasechte ondernemers

Succesvol - academisch - creatief eigenwijs - mensgericht

Wij zijn Patricia en Hans – oprichters van NLPwerkt – en beiden rasechte ondernemers die meerdere succesvolle bedrijven achter onze naam hebben staan. We zijn beide universitair onderlegd op het gebied van bedrijfskunde, marketing en psychologie en opgeleid als coach en IANLP gecertificeerd trainer.

Hans heeft ADHD, en als zijn partner is Patricia ervaringsdeskundige én opgeleid als ADHD coach. Samen weten we als geen ander hoe je– gelukkig – succesvol kan zijn mét ADHD. Privé en zakelijk.

Met onze jarenlange ondernemerservaring met ADHD, onze academische wijsheid en creativiteit geven wij jou nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten waarmee jij jouw persoonlijke en zakelijke doelen tot leven brengt. Niet ondanks, maar dankzij je ADHD.

Meer weten over ons?

Lees dan hier verder over de ondernemerscoaches Patrica en Hans, hun missie, visie en achtergrond.

Succes is niet de sleutel naar geluk.
Geluk is de sleutel naar succes!

Duurzaam succes met ADHD Ondernemerscoaching

Met meer plezier beter ondernemen

Denk aan ons als jouw partner in succes, want bij NLPwerkt gaat ADHD Ondernemerscoaching verder dan advies geven. Het biedt tastbare handvatten die je direct in je onderneming en persoonlijke leven toepast… en die direct leiden tot resultaat!

Wat levert het op voor je bedrijf?

Wat brengt het jou als ondernemer?

Hoe kunnen we jou helpen?

PLAN EEN -GRATIS- ONLINE COACHGESPREK OVER GELUKKIG SUCCESVOL ONDERNEMEN

Ben je benieuwd geworden naar wat ADHD Ondernemerscoaching voor jou als ondernemer of executive kan betekenen? Wij helpen je graag bij het gelukkig succesvol maken van jou en je bedrijf. Plan een gratis online coachgesprek in, zodat we samen jouw route naar succes kunnen uitstippelen.

ADHD Ondernemerscoaching

Stappenplan doelstemmingen

Download PDF

207 Downloads

Hoe belangrijk is doelen stellen én halen voor jou? En wil jij daarvoor ook: 

  • Meer motivatie, energie en plezier?
  • Minder stress?
  • Meer mogelijkheden en kansen?
  • Meer succes?

Download dan ons handige stappenplan om ook jouw doelstemmingen te bepalen!